A Németh István Program - virtuálistúra-ismertető

A Németh István Program - virtuálistúra-ismertető

Az évszázad beruházási programja aligha tekinthető át, ha városunk házainak falai között tekintünk körbe. A magasból már könnyebb, ezért hoztuk létre ezt az oldalt. 14 légi panorámafotó segítségével mutatjuk be Kaposvár történetének eddigi legnagyobb fejlesztési programját.

Így barangoljon a virtuális túrában!
02/01/2018

Szeretettel köszöntjük a Németh István Programot bemutató virtuális túrában! Az alábbi ismertetővel segítséget kívánunk nyújtani az oldal kezeléséhez.


Az évszázad kaposvári beruházási programja 185 milliárd forint értékben több mint 70 különböző fejlesztést tartalmaz, köztük a nagyobb, milliárdos beruházásokat (pl. okospark, közlekedési központ kialakítása, Csiky Gergely Színház felújítása, új sportcsarnok és sportuszoda, a 67-es gyorsút építése), illetve az ugyancsak fontos intézményi és infrastrukturális felújításokat (pl. orvosi rendelők megújítása, bölcsődei, óvodai és iskolai fejlesztések, utak és járdák felújítása). A nagyobb beruházásokat már elérik a túrában, a kisebbek feltöltése pedig hamarosan megkezdődik.

A sok-sok fejlesztést úgy a legkönnyebb áttekinteni, ha a magasból tekintünk rá városunkra. Ezért tizennégy légi panorámafotóból álló virtuális túrát készíttettünk, amelyből egy-egy kattintással elérhetők a fejlesztésekről szóló naprakész információk.

A túrában bal oldalon egy beúszó menüből érhetik el a polgármesteri köszöntőt, a Németh István Program Facebook-oldalát (Érdemes lájkolni, hogy minden új hírről rögtön értesülhessen!) és azt a 14 légifotót is, amelyet tetszés szerint forgathatnak, mozgathatnak, közelíthetnek és távolíthatnak.

Ugyanezeket a képeket elérhetik a túrában a fényképező

ikonokra kattintva is.


A pulzáló sárga ikonokra kattintva

már egy-egy fejlesztés adatlapja jelenik meg, amelyen az adott beruházás követhető nyomon a kezdetektől az aktuális állásig.

A hírek a beépített gombokkal természetesen megoszthatók a közösségi médiában is. Csakúgy, mint a túra bármelyik, Ön által meghatározott nézete a városról.

Ebben az esetben ezekből a menüpontokból

kell a megosztás gombra kattintania.


Amennyiben a túrában az egér jobb gombjával kattint, kiválaszthatja az Önnek tetsző nézetet.

Érezze jól magát a Németh István Program virtuális túrájában!A virtuális túrát és a hozzá kapcsolódó projektoldalakat Kaposvár Megyei Jogú Város Önkormányzata megbízásából a Qilaq Solution Kft. készítette 2018-ban.

A túra tartalmi összeállításához nyújtott segítségükért ezúton mondunk köszönetet a Németh István Program fejlesztéseiről rendszeresen beszámoló helyi médiumoknak és a tematikus Facebook-oldalak szerkesztőinek!